Nije moglo da prođe bez njega - "Posebni" podržao Kepu!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 25.02.2019.
20:00
Izvor: Sportske.net

Situacija sa finala Liga kupa, u kojoj je glavni akter bio španski golman, podigla je dosta prašine.

Epa/Alessandro Di Marco
Epa/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Sinoć je Mančester siti bio bolji od Čelsija nakon izvođenja jedanaesteraca u finalu Liga kupa.

Nakon 90 minuta nije bilo golova, ništa se nije promenilo ni u produžecima, pa se otišlo na penale, a pred sam kraj dodatnih 30 minuta nastala je frka na terenu.

Napravio ju je golman "Plavaca" Kepa Arizabalaga, koji je odbio da napusti teren, kada je trener Mauricio Sari hteo da ga zameni Vilijem Kabaljerom.

Razne priče su se povele u medijima nakon susreta, da li je Sari hteo da ubaci Kabaljerao jer je bolji u čuvanju mreže kada su penali u pitanju ili je mislio da je Španac povređen, ostaće misterija, bilo kako bilo, Sari pokušava da smiri strasti, ipak je Arizabalaga najskuplje plaćeni golman u fudbalskoj istoriji (80 miliona evra iz Atletik Bilbaa).


Preneli smo i kako je David Luiz pokušao da ubedi Kepu da posluša trenera i napusti teren, a da je i sam uradio nešto slično pre par godina, više OVDE.

Sada je čitavu situaciju prokomentarisao i najuspešniji trener u istoriji "Plavaca" Žoze Murinjo.

Portugalac je u dva navrata tokom karijere predvodio Čelsi, oba puta je napustio klub nakon nesuglasica sa pojedinim igračima, ali je ovoga puta stao na stranu golmana ekipe sa "Stamford Bridža".

"Golman hoće da pokaže svoju ličnost, samopozudanje, da pokaže da je tu i da je komandant odbrane. Srećom, nikad nisam morao da prolazim kroz sličnu stvar kao Sari", rekao je Murinjo.

Ipak, ističe da se saoseća i sa Sarijem i njegovim pomoćnikom Zolom.

"Ne sviđa mi se to što je Arizabalaga ostavio trenera i pomoćnika u takvom stanju nesigurnosti, kao i saigrača koji je bio spreman da ga zameni usred problematične situacije koja nije imala veze sa njim", dodao je "Posebni".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 26.02.2019
00:46

ooo hoze otkad tebe ne ču

avatar
Jerome Drake
Monday, 25.02.2019
21:58

Smara Murinjo. Vec pocinje da lici na dzangrizavog matorca!

avatar
Alex DeLarge
Monday, 25.02.2019
21:18

Murinjo pocinje da lici na Maradonu. Institucija u samom sportu, ali blamira se kako zine...

avatar
GoHard
Monday, 25.02.2019
23:25

Ali nista nije rekao lose, okrivio je na kraju Kepu, kad jedan Sari izadje i izjavi da je bio nesporazum sta da ocekujes od nekog lika koji nema veze s tim? Da opravda to sto je Celsi opet pokazao svoju velicinu(?)...