Nije ni čudo što je Dijaš "stena", Portugalac obožavao Vidića!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 04.03.2021.
12:39
Izvor: Sportske.net

Videi Nemanje Vidića se i dalje analiziraju.

EPA-EFE/Alex Livesey
EPA-EFE/Alex Livesey

Povezane vesti

Mančester siti ubedljivo ima najbolju odbranu u Engleskoj, a štoperski tandem Dijaš-Stouns nije daleko od onih najboljih u Evropi. 

"Građani" deluju kao tim spreman da ponovo ponese naslov najboljeg u PL, pratimo šta će napraviti i u Evropi. Siti je primio tek sedamnaest golova u 27 odigranih kola engleskog prvenstva. Ključ je naravno dolazak Dijaša, deluje da je Gvardiola posle silnih miliona konačno našao pravo rešenje. A Portugalcu je dodati i "rehabilitovani" Stouns, Englez beleži odlične partije a stigne da postigne po koji gol. 

Naravno odmah se nameću poređenja, sam Dijaš je jasan koj tandem mu je bio najomiljeniji. 

"Ljudi me upoređuju sa Vensanom i ja razumem zašto, ali iskreno niko ne može zameniti Kompanija. Pogledajte šta je sve uradio. Ambiciozan sam, želim da pobeđujem. Kada sam bio dete gledanje Premijer lige je bio moj vikend iz snova. Gledao sam mnoge utakmice gde su igrali Vidić, Kompani, Teri.. Tada počinjete da učite, samim gledanjem počeo sam da razumem ligu i način na koji se igra", izjavio je Dijaš. 

Mančester siti se sada sprema za derbi grada Mančestera, "građani" su apsolutni favoriti, ali "đavoli" su znali da ih uzdrmaju u poslednjih par sezona. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke