Nije problem poraz, Klopu smeta nešto mnogo ozbiljnije

Autor: Sportske Net
sreda 29.12.2021.
09:50
Izvor: Sportske.net

Loše izdanje Liverpula sinoć...

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Fudbaleri Liverpula poraženi su od Lestera minimalnim rezultatom u veoma lošem izdanju ekipe sa "Enfilda". Ovo je drugi Liveprulov poraz, a trener Jirgen Klop bio je vidno indisponiran zamerivši neiskorišćene prilike.

"Možda ako pogledam utakmicu unazad, videću da jednostavno nismo imali sreće. Ali nisam siguran da će to biti moja analiza. Ništa mi se nije dopalo kod nas, da budem iskren, igrali smo veoma čudnu utakmicu, imali smo šanse – nismo ih iskoristili. Oni su imali jedan udarac na gol i pobedili“, analizirao je Klop.

Lester je pre samo tri dana poražen od Sitija 6:3, koji je sada prvi na tabeli sa šest bodova više od "redsa" i Čelsija, koji u na drugom odnosno trećem mestu. 

"Lester je pre samo dva dana igrao tešku utakmicu protiv Mančester Sitija, ali su protiv nas dali sve od sebe, borili se i branili tokom većeg dela utakmice ali su to radili zaista dobro. Da smo igrali onako kako možemo da igramo, mislim da bismo osvojili sva tri boda, ali nismo uradili dovoljno da pobedimo. Previše igrača je bilo ispod svog nivoa. Moj posao je da shvatim takve stvari pre utakmice. Ko je u formi i sve te stvari. Tako često su mi ovi momci davali priliku da kažem 'vau, kakva utakmica!' – večeras je 'vau!', ali na sasvim drugi način. Nije izgledalo dobro. Nije ličilo na nas, a to je očigledno jedina stvar o kojoj moramo da razmislimo i odmah promenimo. Moram da priznam da je Lester zaslužio ovu pobedu", zaključio Nemac.

Liverpul 2. januara očekuje veliki derbi sa Čelsijem u Londonu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke