Nije samo Barselona - Tuhel gleda ka povratku i scenariju koji niko nije zamišljao

Autor: Nemanja Janošev
sreda 21.02.2024.
17:15
Izvor: Sportske.net

Aktivno radi na pronalaženju nove sredine.

EPA-EFE/ANNA SZILAGYI
EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Povezane vesti

Nemački stručnjak Tomas Tuhel će, kako je danas najavljeno iz brojnih relevantnih izvora, napustiti klupu Bajern Minhena na leto.

Ali, to ne znači da će on praviti pauzu, već želi momentalno da se okrene novom projektu i potraži klub koji bi konačno bio prava sredina za njega. Sa Čelsijem možda jeste osvojio Ligu šampiona, ali nije pronašao zajednički jezik sa novim vlasnicima kluba.

U svakom slučaju, kako piše "Bild", Tomas Tuhel bi voleo da se vrati u Premijer ligu. Njegova posebna želja u tom slučaju jeste Mančester junajted, ali ne deluje kao da je pozicija Erika ten Haga u ovom trenutku ugrožena. No, odlučujući faktor biće rezime aktuelne sezone nakon što se ona završi. Sada kada i ser Džim Retklif ima mogućnost da učestvuje u odlukama, možda će do promena u stručnom štabu i doći jer Junajted definitivno nije napravio bilo kakav iskorak u drugoj sezoni pod vođstvom Erika ten Haga.

U ovom momentu, jedina slobodna klupa od leta jeste ona na "Enfildu" budući da će Jirgen Klop napustiti Liverpul. Ali, "crveni" žele Ćabija Alonsa i Tomas Tuhel ne deluje kao pravi čovek za ovaj klub od leta i ovakav scenario je potpuno nezamisliv.

Zanimljivo, bio bi to drugi put da Tuhel nasleđuje Klopa budući da se isto dogodilo kada je Jirgen napustio Borusiju Dortmund.

Podsećamo, danas su se pojavile informacije da se Tomas Tuhel počeo "udvarati" i Barseloni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke