Nije samo Konate, još jedno pojačanje za Liverpul iz Bundeslige! Kladioničari greše oko Klopove smene?

Autor: Boris Jovanović
subota 24.04.2021.
09:34
Izvor: Sportske.net

Kvota pada, ali teško je verovati u ishod...

 Tibor Illyes
Tibor Illyes

Povezane vesti

Liverpul je završio posao oko Ibraima Konate, ali to nije sve.

Naime, Kristijan Falk, novinar "Bilda" koji je imao prave informacije o dolasku Tijaga u Liverpul, sada tvrdi da će Klop završiti novo pojačanje.

I opet iz Bundeslige.

U pitanju je Florijan Nojhaus, talentovani igrač Borusije Menhengladbah, vezista koji je od prošle godine odigrao pet mečeva za reprezentaciju bi za sumu od oko 50 miliona evra prešao na "Enfild".

Nije tajna da ga želi Bajern, ali i Lajcpig, samo Falk tvrdi da Nojhaus koji je bio i mladi reprezentativac Nemačke, ne želi da se vraća u Bavarsku gde je igrao za "Lavove" i da bi mnogo radije kod Klopa.

Nije bez osnove ova tvrdnja, prvo, Liverpul će doživeti promene u veznom redu, odlazi Vajnaldum, ali neće biti mesta ni za Šaćirija, Keitu, priča se da će otići i Oks Čembrlen koga su povrede sprečile da pokaže više. Zbog toga Klop želi nove igrače, kako bi dodatno ojačao vezni red.

Treba reći i da kladioničari sumnjaju da će Nemac ostati. Navodno, bez plasmana u Ligu šampiona ove godine i bez trofeja, mogao bi da sam napusti kormilo i otvori vrata nemačke reprezentacije. Iako je od svih menadžera PL, kvota na Klopovu smenu najmanja, teško je poverovati da bi Liverpul dovodio pojačanja iz Bundeslige, a da ne planira da zadrži Klopa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke