Nije se dugo čekalo, Nojer odgovorio Ter Štegenu!

Autor: Stefan Matić
nedelja 15.09.2019.
12:57
Izvor: Sportske.net

Da li će ove "prozivke" uticati na "pancere"?

Epa/David Hecker
Epa/David Hecker

Povezane vesti

Pre par dana golman Barselone je izrazio nezadovoljstvo zbog manjka minutaže kada igraju "panceri". Deluje da će u Nemačkoj još par godina Manuel Nojer ostati neprikosnoven, što se ne poklapa sa željama njegovog mlađeg kolege koji igra u Barseloni.

Nojer je imao šta da kaže na komentare svog sunarodnika.

"On je dobar golman koji igra na visokom nivou, ali ne verujem da nam ovakvi komentari pomažu. Mi predstavljamo našu reprezentaciju i trebali bi tako da se ponašamo tako i u javnosti. Verujem da bi i Trap i Leno hteli da počinju, ali za sada selektor veruje u ovakav odabir", izjavio je Nojer za nemačke medije.

Ostaje da se vidi da li će doći do pomirenja na sledećim reprezentativnim okupljanjima, ili će možda Ter Štegen nastaviti da širi svoje nezadovoljstvo odabirom Leva.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 15.09.2019
17:29

aj stengen crniš se ,ono sta on odbrani ti nes nikad bit taj kalibar i bez 8 prstiju je bolji i još te obruka šššššššš

avatar
Nicklas Bendtner
Sunday, 15.09.2019
14:40

Možda je trenutno Ter Stegen bolji ali kakva je masina godinama Nojer bio to se ne može zaboraviti, bio je čovjek bez premca i treba mu dozvoliti da brani za Njemačku do kraja.

avatar
GoHardV3
Sunday, 15.09.2019
14:35

Ter Stegen fazon klasu bolji od Nojera, koliko je bodova dao Ter Stegen Barseloni u prethodne 2 sezone toliko Nojer nije Bajernu za sva vremena.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 15.09.2019
13:39

Meni je apsolutno neverovatno da je Nojer prvi golman i dalje.

avatar
Liga BBVA
Sunday, 15.09.2019
13:30

Kulturno mu je spustio poredivši ga sa Trapom i Lenoom. Ne bih ulazio u to da li je i koliko Ter Štegen bolji od njih dvojice ili sve trojice, ali će morati da se pomiri sa činjenicom da se pogotovo u reprezentativnom fudbalu često ne gleda trenutna forma (naročito kada su golmani u pitanju) koliko istorija i uklapanje u koncepciju tima. Da bi on to promenio morao bi da bude spektakularan (što ne vidim), a Noyer vrlo loš (što takođe ne vidim), tako da...

avatar
_mladenq
Sunday, 15.09.2019
14:34

'Kulturno mu je spustio poredivši ga sa Trapom i Lenoom.'

kako je ovo kulturno? poprilicno je jadno