"Nije u šoldima sve", navijači bojkotuju Pari Sen Žermen!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 10.05.2023.
21:35
Izvor: Sportske.net

Najvatreniji navijači fudbalskog kluba Pari Sen Žermen planiraju da do daljeg bojkotuju utakmice zbog rastućih tenzija sa upravom.

EPA-EFE/MOHAMMED BADRA
EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

Povezane vesti

"Ultrasi" su naveli da osim utakmica muške ekipe, neće pratiti ni mečeve fudbalerki, ali ni rukometni klub.

"Stanje našeg odnosa sa upravom navodi nas da verujemo da je ovo najbolje i jedino rešenje, koje će verovatno sačuvati zajedničku budućnost", naveli su navijači posle sastanka sa upravom kluba.

Pari Sen Žermen se ove sezone bori za 11. titulu u francuskoj ligi, a četiri kola pre kraja ima šest bodova više od drugoplasiranog Lansa. Ekipa će do kraja sezone dve utakmice odigrati na svom stadionu Park prinčeva.

Uprkos velikim investicijama katarskih vlasnika u ekipu i dovođenju najvećih zvezda svetskog fudbala, klub još nije uspeo da osvoji Ligu šampiona.

Pojedini navijači nedavno su protestovali ispred kuće Brazilca Nejmara, što je osudio trener Kristof Galtje, rekavši da je to "izmaklo kontroli i da je opasno".

Oni su, takođe, tokom utakmica zviždali jednom od najboljih igrača svih vremena Lionelu Mesiju.

Navijači su u sukobu sa predsednikom Naserom Al-Kelaifijem i progovaraju mu da ne sluša njihove zahteve. Osim toga, grupa se protivi ponudi kluba da kupi Stadion Francuska u predgrađu Sen Denija na kome bi igrao Pari Sen Žermen.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke