Nikad viđeno, Mbape postaje "predsednik" PSŽ!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 19.05.2022.
10:06
Izvor: Sportske.net

Parižani ovo nikada nikome nisu ponudili.

EPA-EFE/Yoan Valat
EPA-EFE/Yoan Valat

Povezane vesti

Pari Sen Žermen ima veoma težak zadatak da sačuva najtraženiju zvezdu francuskog fudbala u ovom trenutku, Kilijana Mbapea.

Neće biti lako zbog velikog pritiska Reala kojem je napadač navodno već obećao potpis, no Parižani ne odustaju i spremni su da ponude nešto što nikada nikome nisu.

El Čiringito prenosi da je PSŽ, pored godišnje plate od neverovatnih 56 miliona evra godišnje, Mbapeu ponudio i ogroman uticaj na čitav fudbalski projekat.

To bi praktično značilo da će fudbaler samovoljno moći da menja trenere i igrače, nešto što je nezvanično radio i Leo Mesi u Barseloni!

S tom razlikom što je Mesi sa klubom osvojio sve što se moglo osvojiti i postao verovatno najveći igrač u istoriji katalonske ekipe, pre nego što je došao u takvu situaciju

Mbape se okitio domaćim trofejima, uzeo je i Mundijal sa Francuskom, ali nedostaje mu Liga šampiona kako bi potvrdio svoj autoritet ne samo u svetu, već i među saigračima u svlačionici gde ima onih koji su postali klupski prvaci Evrope.

Ovakav potez predstavljao bi veliki rizik za PSŽ, ali izgleda da je klub spreman na sve kako bi zadržao Mbapea i ovog leta.

Parižani se ove godine neće boriti za trofej Lige šampiona, tu čast će imati Liverpul i Real Madrid. Dueli ova dva tima kroz istoriju bili su puni uzbudljivih preokreta i golova, pa ako verujete da će na meču biti četiri ili više golova, admiralbet.rs ima sjajnu ponudu za vas i kvotu 2.88.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke