Niko kao Gvardiola, ali problemi ne poznaju rekord!

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 14.04.2022.
09:35
Izvor: Sportske.net

Trenuci ponosa i brige.

EPA-EFE/Juanjo Martin
EPA-EFE/Juanjo Martin

Povezane vesti

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola postao je prvi trener koji je izborio čak devet polufinala Lige šampiona nakon što je u sredu uveče uspeo da sačuva prednost iz prvog meča protiv Atletiko Madrida i u revanšu odigra bez golova.

Gvardiola je tako potvrdio klasu i ispisao istoriju fudbala, ali osim ovog podatka i proslaska u samu završnicu Lige šampiona, španski stručnjak nema mnogo razloga za slavlje.

Videlo se tokom većeg dela drugog poluvremena koliko je zabrinut u delu terena namenjenom trenerima. Samo tri dana ranije Siti je igrao derbi protiv Liverpula, a već u subotu na isti stadion dolazi isti tim u borbi za finale FA Kupa.

Posle meča Gvardiola nije bio mnogo pričljiv, samo je u prvi plan stavio da je njegov tim u problemu.

"U velikom smo problemu. Ne možemo zaboraviti da smo igrali pre samo tri dana, putovali, došli ove, imali dosta povreda i stvarno ne znam šta će se dogoditi u narednim nedeljema", rekao je Gvardiola posle utakmice koji nije želeo da troši energiju na incidente na terenu i van njega.

Siti do kraja sezone očekuje velika bitka na tri fronta. Trenutno su na bod više od Liverpula u Premijer ligi, sa kojim se u subotu sastaju u polufinalu FA Kupa, a već za 12 dana očekuje ih prvi meč polufinala Lige šampiona protiv Real Madrida na "Etihadu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke