Nikolić imao šta da poruči kritičarima posle pobede u derbiju

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.09.2020.
23:54
Izvor: Sportske.net

Ako nastave, Nikolić će to znati da iskoristi...

Epa/Sotiris Barbarousis
Epa/Sotiris Barbarousis

Povezane vesti

Od samog dolaska tokom proleća u Lokomotivu, Marko Nikolić je nailazio na sumnje i kritike, retki su bili trenuci kada je imao medijsku podršku, pa čak i posle plasmana u Ligu šampiona.

Novi talas kritika je usledio posle nešto lošijeg starta u novoj sezoni, ali Lokomotiva je danas ostvarila drugu uzastopnu pobedu, i to protiv velikog rivala, ekipe CSKA (1:0).

Posle meča, srpski stručnjak je imao šta da poruči kritičarima i otkrio na koji način je iskoristio sve to za pripremu ovog meča.

''Želim da čestitam timu. Naši igrači su borci, apsolutno zaslužujemo ova tri boda. Postigli smo samo jedan gol, ali stativa je bila dva puta, a prečka jednom. Mogli smo i utakmicu da završimo ranije.

Imali smo težak raspored. Hvala svima koji su nas kritikovali i govorili da stvari stoje loše u našoj igri. Motivisao sam igrače tim najnovijim izveštajima u medijima.

Uvek imam poštovanje prema medijima, prema protivniku, prema sebi. Neću reći da smo imali ovaj plan igre. Ovo je fudbal, danas se igra tako razvila. Takođe poštujem CSKA, bilo nam je važno da pobedimo ovog protivnika'', rekao je Nikolić na konferenciji za štampu posle meča.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke