Nikoliću nagrada,dolazi mu i Srbin!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 21.05.2021.
15:15
Izvor: Sportske.net

Marko Nikolić će biti nagrađen nakon što je njegova Lokomotiva odigrala sjajni drugi deo sezone.

Povezane vesti

Jedan od perspektivnijih trenera sa ovih prostora definitivno je Marko Nikolić koji nastavlja da oduševljava gde god da se pojavi, ovoga puta je sa Lokomotivom osvojio trofej namenjen pobedniku Kupa Rusije, ali nije uspeo da se plasira u Ligu šampiona pošto je zauzeo treće mesto u prvenstvu. 

Nikolić ima ugovor do 2022. godine, ali će nakon sjajnih rezultata, ugovor biti produžen, po svemu sudeći. 

Ruski mediji prenose da se Nikolić vraća u Rusiju na novu rundu pregovora oko produžetka ugovora koji bi u novom slučaju mogao da traje do 2024. godine. 

Galatasaraj je bio ozbiljan u nameri da dovede Nikolića i da mu ponudi sjajnu platu od 2,5 miliona evra godišnje, ali nekadašnji trener Partizana, Vojvodine i Rada je to odbio čekajući ponudu Lokomotive sa kojom želi da igra Ligu šampiona i da osvoji titulu Rusije. 

Nije to sve, ruski mediji napominju da bi novi član Lokomotive mogao da postane i Rade Dugalić, visoki štoper iz Srbije koji se već dokazivao u Rusiji gde je igrao za Tosno. 

Sada je član Kairata sa kojim je produžio ugovor, ali velika želja moskovskog kluba postoji i vrlo lako bi mogla da se ispuni Marku Nikoliću. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke