Nimalo naivno - Ibrahimović ne putuje ni u Mančester!

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 02.03.2021.
19:25
Izvor: Sportske.net

Možda bude spreman tek za revanš.

EPA-EFE/GABRIELE MENIS
EPA-EFE/GABRIELE MENIS

Povezane vesti

Fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović zbog povrede mišića u derbiju protiv Rome propustiće predstojeće dve ligaške utakmice "rosonera" - protiv Udinezea i Verone.

Bilo je jasno da švedski napadač neće moći da pomogne saigračima u sredu uveče, ali je tinjala nada da će posle nastupa u Sanremu biti spreman za vikend okrašaj protiv Verone.

Kako trenutno stvari stoje, otpalo je i to kao i prvi duel protiv Mančester junajteda u osmini finala Lige Evrope, koji se igra u četvrtak 11. marta na Old Trafrodu.

Na "San Siru" se trenutno pouzdaju da bi popularni Ibra mogao da zaigra u revanšu koji se sedam dana kasnije igra u Milanu.

Podsetimo, Ibrahimović je sa otokom na mišiću napustio teren u nedelju uveče. Prethodno je protiv Crvene zvezde u četvrtak odigrao drugo poluvreme, a četiri dana ranije zbog grčeva nije mogao da kompletirao ceo derbi protiv Intera.

Podsetimo, Ibrahimović je jesenas bio zaražen koronavirusom, a od kraja novembra do početka januara nije ga bilo na terenu zbog problema sa mišićima i kolenom.

Ugovor mu ističe na kraju sezone i videćemo kako će se odvijati situacija u vezi sa produženjem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke