Nismo dugo čekali, iznenađenje sezone ide kod Sarija?

Autor: Ivan Cvetković
utorak 02.10.2018.
20:15
Izvor: Sportske.net

Čelsi bi uskoro mogao da dobije pojačanje.

EPA/JUANJO MARTIN
EPA/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Krištof Pjatek je trenutno najtraženiji igrač u Evropi.

Poljak koji je ove sezone došao u Đenovu svakim danom stiče sve više i više fanova. Jedan od njih je i Mauricio Sari, trener Čelsija koji je dvadesettrogodišnjeg igrača izabrao kao glavnu metu u januaru.

Italijan je nezadovoljan svojim glavnim napadačima u vidu Olivijea Žirua i Alvara Morate koji se prosto ’trkaju’ ko će biti neefikasniji, pa je dolazak novog napadača u London izvestan.

Kristof Pjatek

Međutim, imaće paklenu konkurenciju za ovaj transfer pošto se za Poljaka već interesuju giganti poput Juventusa, Barselone, Borusije Dortmund i mnogi premijerligaši u vidu Liverpula, Mančester Junajteda, Totenhema, Evertona, Vulverhemptona i Lestera.

Cena trenutno najboljeg strelca Serije A se procenjuje na 35 do 40 miliona evra što klubovi sa Ostrva definitivno mogu da pokriju.

Promena sredine mladog Krištofa Pjateka je vrlo izvesna, samo je pitanje gde mladi Poljak vidi sebe i ko će biti najkonkretniji.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sveznalac-NoviProfil
Tuesday, 02.10.2018
21:49

Do januara videti ako ovako nastavi onda vredi probati dati tih 30-40 mil.€

avatar
Tuesday, 02.10.2018
20:57

Dobar igrac, nije lose resenje za napad.

avatar
Naka TZ (CFC)
Tuesday, 02.10.2018
20:29

Celziju treba napadac tipa Aguero ili Griezman jer me ova ekipa Celzija dosta podsjeca na generaciju Barcelone sa Guardiolom s obzirom na roster kakav Celzi ima msm prvenstveno na tehnicku snagu i na dosta nize igrace kakve posjedujemo .Neko sa niskim tezistem tehnicki mnogo jak dobar u zavrsnici i 1-1 sa golmanom .Zasto ovo pricam pa zato sto Celzi ima takav tim kakav nikad nije imao jer ova ekipa je dosta tehnicki potkovana sa dosta nizim igracima u vidu : Williana,Azara,Pedra,Kovacica,Kantea,Fabregasa,Jorginha...Mora se dovesti neki napadac takvih karakteristika jer bi se odlicno uklopio u tim.Ili vratiti Batshuayia iako nije tip napadaca kakav bi najbolje legao Celziju kao sto sam iznad opisao. Momak je zasluzio sansu da se dokaze a ne da nepravedno ide na 2 pozajmice a u nekim momentima znao je vise da pokaze od Morate a za Girouda je klasa.