Ništa od EP za engleskog veznog fudbalera!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 28.04.2021.
18:23
Izvor: Sportske.net, Beta

Šteta, igra u odličnoj formi.

EPA-EFE/Tim Keeton
EPA-EFE/Tim Keeton

Povezane vesti

Fudbaler Lestera Harvi Barns propustiće ostatak sezone zbog operacije kolena, saopštio je danas trener tog kluba Brendan Rodžers.

Vezni igrač tako neće moći da pomogne svom timu u borbi za plasman u Ligu šampiona, ali neće igrati ni za reprezentaciju Engleske na Evropskom prvenstvu.

"Barns je imao zastoj u oporavku od povrede koju je osetio u meču protiv Arsenala 28. februara i potrebna mu je još jedna manja operacija", rekao je Rodžers.

U ovoj sezoni, 23-godišnji fudbaler bio je jedan od najboljih igrača Lestera sa 13 postignutih golova u svim takmičenjima.

"Plan je da se obavi ta druga manja operacija, a onda će biti spreman za pripreme, kao i za početak sledeće sezone", dodao je Rodžers.

Barns je za Englesku debitovao u oktobru prošle godine u pobedi protiv Velsa, a imao je dobre šanse da se nadje u sastavu za predstojeći šampionat Evrope.

Lester u petak gostuje ekipi Sautemptona, u meču 34. kola Premijer lige, a trenutno je treći na tabeli sa 62 boda i na putu je da se tek drugi put u istoriji plasira u Ligu šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke