Ništa od Nagelsmana? Totenhem se okreće farmaceutu!

Autor: Sportske Net
sreda 03.05.2023.
08:44
Izvor: Sportske.net

Koliko je realno?

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Fudbalski klub Totenhem u potrazi je za trenerom za narednu sezonu, a u prvom planu već duže vremena nalazi se Julijan Nagelsman.

Međutim, do dogovora još uvek nije došlo iako su se razgovori vodili u minulom periodu. U međuvremenu, Totenhem je promenio i privremenog menadžera i posle Kristijana Stelinija, ekipu sada vodi Rajan Mejson.

Uskoro će konačna odluka oko novog trenera morati da dođe, a pored Nagelsmana, Totenhem je navodno kontaktirao i stratega Fejenorda Arnea Slota, međutim, male su indicije da će se to obistiniti. Slot još uvek nema trofej u svojoj trenerskoj karijeri, nije radio van Holandije, pa je Totenhem pomalo skeptičan po ovom pitanju.

Ali, sada navodno u prvi plan dolazi Ćabi Alonso, čovek koji je pokrenuo Bajer Leverkuzen po svom dolasku kreiravši briljantnu seriju rezultata u minulom periodu. Španski stručnjak se ove sezone otisnuo u Nemačku, nije mu bilo potrebno mnogo vremena za prilagođavanje i danas je polufinalista Lige Evrope.

Ipak, pitanje je da li će Alonso posle jedva jedne sezone rešiti da napusti sredinu u koju je uložio mnogo truda i gde ima prostora za iskorak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke