Ništa od Ronaldovog rekorda? Ozbiljna pobuna na račun Portugalca

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 21.01.2021.
16:14
Izvor: Sportske.net

Nije prošlo ni 24 sata od ustoličenja.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Portugalski as Kristijano Ronaldo, golom protiv Napolija u finalu Superkupa Italije, postao je najbolji strelac u istoriji fudbala, ali se sa tim ne slaže Fudbalska asocijacija Češke.

Razlog je upravo taj zato što dosadašnji rekord Jozef Bikan dolazi iz ove zemlje, a prema njihovim podacima nekadašnji fudbaler je postigao čak 821 gol u karijeri.

Dakle, 61 pogodak više koliko as Juventusa ima na kontu, što se kosi sa zvaničnom statistikom prema kojoj je Bikan postigao 759 golova.

Nema sumnje da će ovo nije zaokružena tema i da će se u narednom periodu rešavati pitanje validnosti Ronaldovog rekorda.

Bilo kako bilo, Portugalac je doneo Juventusu trofej Superkupa u sredu uveče u Ređo Emiliji, a to je za sada jedina neosporna stvar.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr®Hari
Thursday, 21.01.2021
18:15

Prema zvaničnoj statistici je taj Josef Bican postigao 805 golova i nigde, osim u statistici izlizanog marketinga, nije moguće pronaći cifru od 759 golova. Da li izlizanom fali još 28 golova ili 61 gol da bi prestigao tog Josef Bicana potpuno je nebitno u odnosu na level-up izlizanog marketinga sa izmišljanjem rekorda koje je njihov pulen upravo 'oborio' i 'dokazao' da je najbolji ikada u univerzumu, a i šire. Kako je izlizani sve gori i gori tako je njegov marketing sve agresivnili i brutalniji, već odavno doveden do potpunog besmisla.