"Niste ni za drugu ligu", Italijani sumnjaju da Murinjo ovo radi namerno! Miriše na crno-belo?

Autor: Boris Jovanović
subota 23.10.2021.
09:46
Izvor: Sportske.net

Šta se dešava u Romi?

Beta/Alfredo Falcone/LaPresse via AP
Beta/Alfredo Falcone/LaPresse via AP

Povezane vesti

Ne smiruju se komentari oko Rominog brodolona u Norveškoj. Sada se pojavila priča da je na poluvremenu Murinjo rekao igračima, "Neki od van ne mogu da igraju u Norveškoj, neki nisu ni za drugu ligu".

Nije ni prvi put da to priča, svojevremeno je nakon poraza u kupu isto rekao fudbalerima Intera posle čega su osvojili tripletu.

Klub će reagovati iako je gubitak 200 miliona, navodno je Murinjo tražio vezistu i desnog beka, ali se priča da je došlo do raskola.

Naime, neki krugovi sumnjiče Murinja da pokušava da iscenira kraj, odnosno da se pokajao što je došao u Romu, iako on to demantuje.

Pretpostavljate šta se krije iza svega?

Njukasl bi značio povratak u PL, ali i neograničeni budžet, to je ono što je Murinja sačekalo u Čelsiju 2004. godine kada je prvi put stigao na ostrvo. Sa druge strane, u Njukaslu bi želeli Murinja jer on može da privuče one najbolje igrače. Jasno, ovo su optužbe medija koji su zgroženi činjenicom da u svakom klubu Murinjo posredno optuži fudbalere da su krivi, ali on ponavlja da Roma ima 13 igrača.

"Voleo bih da stalno mogu da igram sa jednim timom", te reči je doslovno izgovorio i pre 12 godina u svom prvom mandatu u Seriji A.

Roma se okrenula "Derbiju Sunca" sa moćnim Napolijem i Murinjo je već probao da prebaci pritisak na Spaletija uz reči da je njegov prijatelj stvorio tim koji deluje kao veliki kandidat za titulu i da je Roma autsajder u tom meču...

Inače, Murinjo je već slao signale da je "mala Svraka", aludirajući na prijateljstvo sa pokojnim Ser Bobije Robsonom, legendom Njukasla.

Uz to, na severu Engleske su bili podeljeni, jedan deo uprave je za Fonseku, drugi za Lampsa. Ipak, Amanda Stejvli koja je čovek od poverenja Rijada smatra da je Portugalac pravo rešenje. No, priča se i da bi Fonseka mogao da dobije šansu, do kraja sezone, da pokaže da zaslužuje klupu, a da li se mesto čuva za Murinja, teško je reći. On odbija komentare da pregovara sa Englezima i tvrdi da je posvećen Romi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke