Njemu je posebno drago, fudbaler Čelsija likuje zbog Lamparda!

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 25.01.2021.
12:10
Izvor: Sportske.net

Zaboravljeni fudbaler se javio iz Turske.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Fudbaler Čelsija na pozajmici u turskoj Kasimpaši Deni Drinkvoter obradovao se nakon najava da će do kraja dana Frenk Lampard biti smenjen sa klupe londonskog kluba.

Uprkos tome što njegovi problemi na Stamford Bridžu datiraju daleko ranije od pretprošlogodišnjeg dolaska Lamparda, osvajaču Premijer lige sa Lesterom kao da je laknulo posle ovog poteza.

Odmah po saznanju da će mladi engleski stručnjak postati bivši objavio je Instastori na kojem se raduje u dresu Lestera.

Drinkvoter je odmah po dolasku Lamparda prosleđen na pozajmicu u Barnli, a pola godine kasnije je zaigrao i za Aston Vilu.

Pred početak sezone vratio se u Čelsi, ali je njegov broj uzeo novajlija Tijago Silva, a on je prosleđen drugom timu.

Ovog meseca je prosleđen u Kasimpašu, a pošto mu ugovor sa Čelsijem za više od godinu i po dana i dalje misli da nije rekao poslednju reč u klubu.

Podsetimo, brojni engleski mediji su preneli informaciju da će Lampard biti smenjen posle serije loših rezultata, koji su u poslednjih mesec i po dana pogurali njegov tim ka sredini tabele.

Najbliži preuzimanju mesta "plavaca" biće Tomas Tuhel, koji je odnedavno bez angažmana nakon što je smenjen u Pariz Sen Žermenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke