Njukasl - Da li je važniji direktor, trener ili napadač? VIdećemo sistem domina?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 25.10.2021.
10:32
Izvor: Sportske.net

I dalje nema odgovora...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Njukasl je doneo bod iz Londona, ostali su neporaženi protiv Palasa, ali i dalje su pretposlednji, nemaju nijednu pobedu. Da stvar bude gora na "Sent Džejms Park" stiže strašni Čelsi, i na toj utakmici će po svemu sudeći biti Grejem Džons pomoćnik smenjenog Stiva Brusa.

I dalje se priča o Fonseki, ali se jutros pojavila priča da je od trenera važniji sportski direktor. Ili da bi prvo imenovanje bilo ključ za drugo.

U pitanju je legendarni Mark Overmars koji radi sjajan posao u Ajaksu i ako stigne na sever, on bi sa sobom mogao da povuče trenera Ten Katea. Trofejni trener Ajaksa je demantovao da mu je Overmars rekao za ponudu.

Sa druge strane, navodno, ako bi Overmars pristao da se vrati u Englesku kao direktor, imao bi otvorenu ponudu svog bivšeg kluba Arsenala.

Ipak, Njukasl je moćniji, finansijski, Overmars bi mogao da računa na ogroman budžet, gotovo je sigurno da bi isposlovao pozajmicu Van de Beka, a priča se da Njukasl već pregovara sa Lakazetom iz Arsenala koga "Guneri" žele da se oslobode. Mnogi se slažu da bez ozbiljnog napadača nemaju šta da traže u borbi za opstanak i da na zimu moraju da reše to pitanje, ali i da ojačaju odbranu.

Da li je Overmars ključni korak?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke