Njukasl - Usijala se veza za Kijevom, "Zoro" čeka pojačanje od 80 miliona!?

Autor: Boris Jovanović
petak 22.10.2021.
09:47
Izvor: Sportske.net

Trener na pragu, ali navijače će više zanimati prva kupovina!

EPA-EFE/Mauricio Duenas Castaneda
EPA-EFE/Mauricio Duenas Castaneda

Povezane vesti

I dalje nema odluke, naime Njukasl je razgovarao sa Paulom Fonsekom i to "na daljinu" iz Kijeva odakle je žena Portugalca koji je trenirao Šahtjor, ali odluka još nije doneta.

Naime, bord želi da intervjuiše ostale kandidate, pre svega Favra i Edija Houva (Džerard ih je odbio) pre nego što donese odluku.

Na severu Engleske se nadaju da bi mogli da izneade Kristal Palas u Londonu (na klupi će deseti Grem Džons Brusov pomoćnik) i da bi time kupili još malo vremena. Ali, "Svrake" su pretposlednje, bez pobede u ovoj sezoni, situacija među igračima je loša, pa se očekujem brza reakcina.

Fonseka je pristao na platu od oko 8 miliona evra godišnje, mada se pojavljivala ideja da je zasluži tako što će klub ostaviti u ligi. Postoje sumnje jer nikada nije radio u Engleskoj (bio je pred klupom Totenhema, ali je Paratići stopisao posao). Ali, to nije glavna prepreka, popularni "Zoro" je i dalje prvi kandidat.

Inače, danas se pojavila vest da je Njukasl spreman da plati klauzulu od 80 miliona za Luisa Dijaza strašnog kolumbijskog napadača. On je blistao na Kopa Amerika, trese mreže u Portugalu, i jasno, prihvatio bi veliki novac da se preseli u PL. Porto se ne bi ništa pitao, ako "Svrake" plate klauzulu.

Procenjeno je da je najveći problem napadač i da jednostavno moraju da se pojačaju, što je osnovni preduslov za ravnopravnu borbu za opstanak. Uzeće verovatno i Remzija ako bude slobodan u januaru, a potreban je i štoper, Džejms Tarkovskim engleski reprezentativac iz Barnlija je meta za zimu. Sa pojačanjima u svakoj liniji tima šanse za opstanak bi svakako bile veće. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke