Noć posle trijumfa karijere, nazire se novi klub Filipa Kostića! Ovo bi bio sjajan potez!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 19.05.2022.
07:53
Izvor: Sportske.net

Zaslužuje i veći klub i jače takmičenje od Bundeslige!

AP Photo/Pablo Garcia
AP Photo/Pablo Garcia

Povezane vesti

Filip Kostić je završio odisejuu u Ajntrahtu? Ili nije?

Trener Glasner je podsetio da ima ugovor još godinu dana, ali čini se da će novi osvajač LE morati da proda svog najboljeg igrača kako bi napunio kasu pre nego što napusti klub.

"Tučko" je ove sezone imao 13 asistencija i 7 golova u svim takmičenjima, uz to najbolji je asistent LE i svi se slažu najzaslužniji što je posle više od četiri decenije nemački tim osvojio trofej. Pisali smo "Adleri" su krajem sedamdesetih uspeli da se domognu pehara u Kupu UEFA.

Kostiću je porasla cena, sada Ajntrajht traži i više od 15 miliona evra posle izloga u kome je bio tokom evropskog takmičenja. Prošlog leta je propao zbog, kako su tvrdili u Frankfurtu, greške u adresi mejla transfer u Lacio, tada su Rimljani mogli da završe posao sa oko 12 miliona. Sada bi verovatno morali da isplate 20, ali taj voz je prošao jer će Kostić imati ponude većih klubova.

Svi engleski mediji komentarišu da je u pitanju najbolji igrač Ajntrahta, pominje se da bi Totenhem mogao da uputi ponudu, ako izbore Ligu šampiona za vikend, imaće veća budžetska sredsta, uostalom Konte je želeo Kostića i u Interu, kako bi ga uklopio u 3-5-2 formaciju. Inter je aktuelan, ako ode Perišić kao slobodan igrač, ali sigurno je da "Pevci" mogu više da plate, ne samo da ispune Ajntrahtove želje, već i da ponude veću platu Kragujevčaninu.

Kostić će naravno čekati, kako rekosmo, ima još godinu ugovora, ali teško je verovati da će klub poput Ajntrahta propustiti da naplati ovakvu situaciju.

Sve u svemu, biće od slatko leto za Srbina, trijumf karijere i još jedan dokaz da zaslužuje da igra u većem klubu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke