Nova nevolja za Bajern - Liroj Sane?!

Autor: Milovan Longinov
sreda 03.01.2024.
17:30
Izvor: Sportske.net

Atmosfera u Minhenu i dalje nije kao nekada...

EPA-EFE/ANNA SZILAGYI
EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Povezane vesti

Fudbalski klub Bajern Minhen prolazi kroz brojne turbulencije u protekle dve godine, a sada je novu buru izazvao - Liroj Sane.

Bajern po svaku cenu želi da obnovi ugovor sa krilnim napadačom, ali Sane je odbio da pregovoara sve do posle Evropskog prvenstva koje se na leto održava upravo u Nemačkoj.

Sane na stolu ima brojne ponude, kontaktirao ga je Liverpul, spekulisalo se više puta da Klop u njemu vidi idealnu zamenu za Mohameda Salaha, doduše, može da igra na i levoj strani terena. 

Sane ima ugovor do juna 2025. godine, pa praktično, ako ga ne produži, leto će biti poslednja šansa da Bajern zaradi od njegove prodaje. 

Nije tajna da su u sličnoj poziciji i Džošua Kimih i Alfonso Dejvis koji su takođe odbili da pregovaraju i zahtevaju mnogo veće ugovore nego što im Bajern nudi za obnovu saradnje. 

Ovo je još jedan u nizu dokaza da nešto ne štima na relaciji svlačionica-uprava, prisetimo se samo klanova kada je Julijan Nagelsman dobio neočekivani otkaz u aprilu 2023. godine i da od tada ima mnogo trzavica u Bavarskoj...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke