Nova promena na klupi Budućnosti, legenda Partizana u stručnom štabu

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 06.09.2018.
17:37
Izvor: Sportske.net

Samo tri meseca nakon što je Zoran Govedarica imenovan za novog trenera Budućnosti, u prvoligašu iz Podgorice došlo je do promene na klupi.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Praksa koja je u FK Budućnost iz Podgorice ustanovljena sredinom prošle decenije ostala je na snazi sve do danas.

Pod Goricom se smenjuju treneri kao na traci i zbog toga nikoga ne čudi što je Zoran Govedarica posle samo tri meseca provedenih na klupi Budućnosti napustio klub.

Govedarica je na jučerašnjoj konferenciji za medije saopštio da napušta klupu Budućnosti iz privatnih razloga, premda su u danima za nama crnogorski mediji spekulisali da mu se sprema otkaz.

Bilo kako bilo, predsednik Žarko Burić i njegovi saradnici brzo su reagovali i za novog šefa struke imenovali Radisava Dragićevića koji je početkom decenije imao prilike da vodi Budućnost, a bio je i asistent Zoranu Govedarici.

Za novog pomoćnog trenera imenovan je bivši napadač Partizana Andrija Delibašić koji je u klubu iz Humske sarađivao sa Markom Nikolićem i Miroslavom Đukićem.

"Budućnost i Sutjeska su dva najveća kluba u Crnoj Gori. Tako da ću posle Partizana raditi u još jednom velikom klubu, što je čast i obaveza. Sada ću imati više posla, jer sam asistent, ali radujem se tom pozivu", rekao je Delibašić za "Mondo".

Budućnost će pokušati da vrati titulu na stadion pod Goricom, a zanimljivo je reći da je Radisav Dragićević 22. trener crnogorskog kluba od 2006. godine.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Апис
Thursday, 06.09.2018
18:12

Променили 22 тренера за 12 године? Далеко ће догурати...