Nova šansa za Strahinju Pavlovića!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 29.09.2024.
13:15
Izvor: Sportske.net

Vreme je za povratak u startnu postavu.

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Od početka sezone Strahinja Pavlović je bio jedan od igrača sa najviše pohcvala u ekipi Milana, a kada je postigao i svoj prvi gol u Seriji A, protiv Lacija, činilo se da je ''zacementirao'' svoju poziciju u postavi ''rosonera''.

Međutim, posle poraza Milana na svom terenu i potpune inferiornosti protiv Liverpula (1:3) na startu Lige šampiona, Pavlović je dospeo na udar kritika, a zatim ga je trener Fonseka preselio na klupu za rezerve u mečevima protiv Intera i Lećea koje je Milan rešio u svoju korist i najavio uspon forme.

Već u utorak je pred ekipom sa San Sira novi izazov u Ligi šampiona, gostovaće nemačkom šampionu Leverkuzenu, a italijanska ''Gazeta'' najavljuje povratak Pavlovića u startnu postavu.

''Srpski štoper, koji je ostao na klupi protiv Intera i Lećea, vratiće se u startnu postavu ukoliko ne bude iznenađenja. Fikajo Tomori bi mogao da napravi mesta za njega'', piše Gazeta.

Biće to još jedan težak izazov za Strahinju Pavlovića, ali nadamo se da će prikazati bolju partiju nego protiv Liverpula.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke