Nove nevolje u Bajernu - pojavio se "novi Alaba"!

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 08.03.2021.
08:55
Izvor: Sportske.net

Francuz odbio novi ugovor.

EPA-EFE/Miguel A. Lopes / POOL
EPA-EFE/Miguel A. Lopes / POOL

Povezane vesti

Jedan od najboljih fudbalera Bajerna iz Minhena Kingsli Koman odbio je ponudu za produžetak ugovora na Alijanc areni, nezadovoljan platom koja mu je ponuđena, prenosi Kiker.

Reprezentativcu Francuske, koji je letos doneo trofej Lige šampiona Bajernu nakon gola u finalu protiv PSŽ-a, ugovor ističe na leto 2023. godine, ali su u Minhenu želeli da ga osiguraju na duže staze.

Bajern će tako morati da pojača ponudu ukoliko želi da u dogledno vreme ne ostane bez jednog od najboljih krilnih fudbalera današnjice.

Evropski i svetski šampion ponudio je Komanu 12 miliona evra godišnje bruto plate, što očigledno nije zadovoljilo igrača kome su se očekivanja posle izvanredne prošle sezone povećala.

Ne bi trebalo podsećati mnogo da je iz istig razloga David Alaba odbio da produži ugovor, koji mu ističe na kraju sezone.

Sa Komanom, koji je u klubu već šestu godinu, nije tolika vremenska žurba, ali ne bi trebalo smetnuti sa uma da je za njega letos interesovanje pokazao Mančester junajted, koji će izvesno pokušati i sada da iskoristi ovaj zastoj u pregovorima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke