Nove nevolje za PSŽ, Real trlja ruke, da li su Mbape ili Nejmar sada bliži Madridu?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 23.05.2019.
13:01
Izvor: Sportske.net

Konkretne stvari isplivale na površinu, nije da je izazvalo čuđenje, ali sada će vlasnici nekoga morati da žrtvuju...

EPA/IAN LANGSDON
EPA/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Problem za problemom u Pari Sen Žermenu. Posle istupa Mbapea i nakon što se govorka da je odnos mlade zvezde i trenera Tuhela takav da će Nemac morati da ode, u nevoljama je i predsednik Naser Al Kelaifi.

On je prema nekim informacijama već duže vreme u nemilosti kraljevske porodice u Kataru, odnosno svojih bogatijih rođaka, zbog neuspeha PSŽ u Evropi, a sada ga vlasti u Francuskoj sumnjiče za korupciju.

Prema tim informacijama, Al Kelaifi je platio tri miliona evra, Laminu Dijaku tada prvom čoveku Svetske atletske federacije. Razlog, pretpostavljate, odluka da se prvenstvo sveta 2017. održi u Dohi.

Istraga traje već par nedelja, optužnica se navodno sastavlja od sredine maja, nema nekih drugih detalja.

U međuvremenu, sve su glasnije priče da će porodica iz Katara žrtvovati Al-Kelaifija, kao i da će smanjiti ulaganja u PSŽ, pričalo se da su rešeni da kupe Romu.

U Realu čekaju rasplet, u tom slučaju Mbape ili Nejmar bi mogli da budu prvi korak, prodaja jedne od zvezda bio bi signal da se nešto dešava kada su u pitanju namere vlasnika.

Ipak, ako ode Tuhel, kako se priča, i stigne Alegri, onda je jasno da bi mogao da odleti samo Al-Kelaifi, a da bi kormilo kluba mogao da preuzme neko drugi...

Inače, u Realu i dalje traje rasprava oko Nejmara, Perez je ubeđen da je on rešenje, Zidan smatra da ako je predsednik već spreman da uloži toliki novac trebalo bi da dovede Mbapea.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Thursday, 23.05.2019
20:26

Mbape ce u jednom trenutku preci u Real, samo ne verujem da ce to biti ovog leta.

avatar
Paris Saint Germain
Thursday, 23.05.2019
17:42

mi smo tek poceli. godine su pred nama

avatar
Stevan Mikša
Thursday, 23.05.2019
15:27

Ne bih da napinjem pricu oko toga da li je bolji Nejmar ili Mbape. Ali zar nije pocela ona povreda Nejmara vec redovno da odvaja od terena? To je dosta veliki rizik. Mbape je mng profesionalniji.

avatar
LFC 19-ta
Thursday, 23.05.2019
14:02

Mnogo se piše o PSG-u u negativnom kontekstu. Osvojiće LŠ! sledeće godine, tačno vidim.

avatar
deki trbic
Thursday, 23.05.2019
13:58

Bolje Mbape nego Neymar,teski padavicar i glumac

avatar
Mangus
Thursday, 23.05.2019
13:22

I dovesce mbapea ako se prilika ukaze. Nejmar je proslost. Sve cesce ima ozbiljne povrede, ima 27 28 godina, dok mbape ima 20,21, osvojio je svetsko, ima nestvatan potencijal sto sportski sto marketinski

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 23.05.2019
13:09

ESPN je objavio da ce Real sledece nedelje baciti bombu...u pitanju je neki veliki transfer...prica se da je to upravo Mbape jer su se direktori Reala vec sastao sa njim i njegovim ocem...mada ja pre mislim da ce to biti Hazard ili Eriksen