Novi haos u Inter, mail predsedniku o promašajima, završio na pogrešnim adresama! Šta se desilo?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 13.07.2020.
12:53
Izvor: Sportske.net

Ovo će dodatno pojačati pritisak...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

U Interu novi problemi. Kako smo i rekli tenzije na relaciji klub - Konte se nastavljaju, iako je trener pristao da smanji ton, nakon nekih kritika koje se nisu svidele vlasnicima.

Ipak, spekuliše se da je u sukobu sa Marotom, da je u pitanju borba za moć unutar kluba, pre svega kada je dovođenje igrača u pitanju.

Uz to, jedna mejl namenjen predsedniku Žangu u kome se potenciraju pogrešne odluke sportskog sektora prošlog leta kada su u pitanju pojačanja, završio je na pogrešnim adresama, dobili su ga i direktori.

Njih Konte optužuje za loše izbore u prelaznom roku, pa je jasno da je to kamen spoticanja, on nije želeo Eriksena, Godin je doveden pre nego što je on došao, a ispušteni su Džeko i Vidal.

Konte traži da se greške isprave ovog leta, u tom pismu za Žanga se navodi da trener insistira na iskusnim igračima koji imaju pobednički mentalitet i da smatra da je to najveća šansa Intera da se trka sa Juventusom.

Sa druge strane Marota i Ausilio smatraju da treba probati sa mladima, da je timu potrebna sveža krv, i to je raskol koji će sin vlasnika morati da preseče.

baner

Konte uz odlazak Godina želi da proda i nedodirljivog Škrinjara  i da kupi nove štopere, Kumbulu i iskusnog Iza, koji bi se po njemu bolje snašli u 3-5-2.

Videćemo kako će se završiti, priča se o smeni Kontea, ali kako smo pisali jutros to je potpuno nerealno...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Monday, 13.07.2020
16:04

🤣🤣🤣🤣 verovatno je i do vas stigao taj meil

avatar
deki trbic
Monday, 13.07.2020
15:07

kako je Konte tvrdoglav, sto mora da igra 3-5-2 ,zar ne postoji bilo koja druga taktika sem te? realno problem je u njemu, a ne u timu i igracima....ima solidan tim za max kao sto je sada trece mesto, bolje od toga neeee

avatar
Tiribocchi
Monday, 13.07.2020
14:44

Nijeeee lako kad imas bar 18 klasa igraca koji su osvoiljili brdo trofeja i su zvezde u svetu fudbala... Tako je bilo i sa Realu 2004 tako i sa ovaj inter zadnjih 11 god. Nije samo da uradis tim galaktikosa mora da ima i nesto vise...

avatar
Amalainter
Monday, 13.07.2020
14:23

Razmisljanje Marotte i sportskog sektora je bolje..Ako nismo osvojili titulu 10 godina ta jedna mozda sa veteranima nece znaciti nista..treba gledati u buducnost i kupovati mlade igrace koji ce biti na okupu nekoliko godina