Novi list. PSŽ menja kurs, ko će platiti ceh!? Ovo je letnji plan!

Autor: Boris Jovanović
petak 11.03.2022.
09:51
Izvor: Sportske.net

Pristup mora da se menja!

EPA-EFE/Sergio Perez
EPA-EFE/Sergio Perez

Povezane vesti

Pari Sen Žermen je i dalje u šoku, posle eliminacije od Reala su otvorena mnoga pitanja, jedno je naravno i kojim će putem krenuti klub. Mbape odlazi, ubeđivanje tek sada neće pomoći, a to bi moglo da ima reperkusije na sportski deo, direktora Leonarda, ali i na predsednika Al-Kelaifija.

Videćemo šta će odlučiti u Dohi, ali se priča da će klub krenuti drugim putem.

Naime, napustiće koncept dovođenja velikih zvezdi, što automatski znači da ne pomišljaju da angažuju Kristijana Ronalda narednog leta. Ni Mesi nije siguran, on sam ima sumnje u projekat, kako pišu francuski mediji, čini se da ni klub nema ništa protiv da Argentinac napusti Pariz posle godine, ali to će biti njegova odluka.

Već je poznato da će desetak fudbalera morati da ode, neki kao slobodni agenti, neki će biti pozajmljeni i prodati, a navodno namera je da se prvo postigne dogovor sa Zidanom.

On bi dobio odrešene ruke i sa tim je povezan odlazak ili smanjenje ovlašćenja Leonarda. Novi menadžer bi bio i zadužen za dovođenje igrača, poput načina na koji je radio veliki broj engleskih klubova, a od Zizua će biti traženo da veću pažnju posveti mlađim igračima iz škole. Naravno, pojačanja neće izostati, Pogba bi mogao da bude najveće, jer on želi da radi sa Zidanom, videćemo da li mogu da dovedu i Halanda kao mladu zvezdu, ali i Adejemija iz Salcburga.

Postoji ideja da privuku Kantea iz Čelsija koji je veteran, ali je potreban timu zbog svoje smirenosti i karaktera, a kako tvrde kritičari sadašnjeg rukovodstva, Francuska je prepuna dobrih, mladih igrača koji bi više dali klubu nego isluženje zvezde.

Videćemo šta će se desiti i sa Donarumom koji je na stubu srama, ali teško da će ga se, bilo ko da sedne na klupu odreći.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke