Novi promašaj, nove uvrede - Rašford na meti rasista!

Autor: Stefan Matić
subota 24.08.2019.
18:36
Izvor: Sportske.net

Kakav košmarni početak Junajtedove sezone.

Beta/AP Photo/Dave Thompson
Beta/AP Photo/Dave Thompson

Povezane vesti

Počelo je sa Polom Pogbom prošlog vikenda kada je promašio penal na "Molinou" protiv Vulverhemptona. Klub je stao uz svog igrača, bilo je najave i od strane čelnika Tvitera da će pokušati sa oštrijim sankcijama prema rasisitičkim ispadima.

Danas je na "Old Trafordu" razvijen i baner protiv rasizma, ali izgleda bez efekta.

Minuti posle završetka utakmice u Mančesteru gde je Junajted izgubio golom u samoj završnici od Kristal Palasa, tviter "navijači" su se okomili na Markusa Rašforda. Razlog je još jedan promašeni penal.

Na društvenoj platformi su pisane svakakve uvrede po promašaju penala i na kraju utakmice, bile su nažalost nezaobilazne i rasisitčke uvrede. Videćemo kako će ovog puta odreagovati čelnici Tvitera, Junajteda, ali i sam igrač.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Sunday, 25.08.2019
10:32

Juče Old Traford bio u poslednjih 10 minuta poluprazan.Oslanjanje na igrača sa odličnim fizičkim predispozicijama i bez grama inteligencije poguban za MU već dve godine.Šta igra Rašford?Krilo,špic,veznog?Od njega se očekuju golovi.Šta on radi pored korner zastavice kod izvođenja kornera?MU nema napad i vezu.A i De Hea je pun kompleksa od svetskog prvenstva.Drugi gol bi odbranila većina golmana u PL.MU već ima problema sa navijačima i tek će ih imati.Gde je bio desni bek kod kiksa Lindelofa i drugog gola Palasa.Mata,kakav je takav,mora u start umesto Lingarda,Pereira češće u igru,Matić umesto plavog junoše koji ima sve osim inteligencije.I tako do januara.A onda prodaja Pogbe,dva vezna i špic.Sa Brunom Fernandešom i Musom Dembeleom ovo bi bio drugi tim.I sa novim fobrim trenerom (Alegri,Blan).

avatar
Red blood
Saturday, 24.08.2019
21:49

Ono sa Pogbom su mozda i bili navijaci,isfrustrirani njegovom zeljom da ode,nezalaganjem i losom igrom.
Ovde mislim da je slucaj sa osobama koje su samo iskoristile priliku da nastave "trend",vrlo moguce i osobe koje ni ne navijaju za Utd.

avatar
Nenad Mratinković
Saturday, 24.08.2019
21:02

Ma ko ga bre ##be...iskompleksirani ,naduvani, preplaceni Englez...da nije njihov i da trenutno nemaju boljeg u napadu ne racunajuci Kanea ne bih presmrdeo u Unitedu. Ovako jelte mora da igra redovno , da odrzava formu za reprezentaciju. Taj bre nije na nivou West Hama i Evertona , a taman posla ozbiljnije kluba.

avatar
Solskjerove bebe
Saturday, 24.08.2019
20:58

Vise bi volio da si meta Roy Kinove šake nego rasizma

avatar
Don Carlo
Saturday, 24.08.2019
19:47

Da li ce sad reagovati evropska kuca fudbala ili samo kad neko od navijaca CG prosune po koju engleskim fudbalerima. Kakva su sorta ti englezi...

avatar
Paul Kersey
Saturday, 24.08.2019
19:25

Buuhuhuhuuuu😭😭😭
Ahahahahaha! 😂 😂 😂

avatar
Paul Kersey
Saturday, 24.08.2019
19:03

Kakav jad, kakva beda, kakav jadan fudbal. Tako je to kad se sastanu dva jadna kluba sličnog renomea. 😆😆😆

avatar
Paul Kersey
Saturday, 24.08.2019
19:00

Derbi začelja, pobedio bolji.