Novi senzacionalni povratak Tomasa Tuhela?!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 07.03.2024.
11:45
Izvor: Sportske.net

Ovo je njegov plan.

EPA-EFE/ANNA SZILAGYI
EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Povezane vesti

Tomas Tuhel napušta Bajern Minhen na kraju sezone, a njegov glavni cilj jeste povratak u Premijer ligu.

Skaj sport otkriva da Tuhel već razmišlja o svom narednom poslu, da je motivisan i spreman da odmah nastavi dalje sa radom i da mu je prioritet povratak u Englesku.

Navodno, Tuhel nije zatvorio vrata Čelsiju i ne bi imao ništa protiv da se vrati na "Stamford Bridž", jer smatra da tamo ima nedovršenog posla. Istina da je Tuhel osvojio Ligu šampiona 2021. godine u onoj čuvenoj pobedi nad Mančester sitijem u finalu, ali je kasnije posle samo četiri meseca dobio otkaz. 

Do sada, Čelsi nije uspeo da pronađe adekvatnu zamenu, jer to nisu bili ni Grejem Poter, ni Frenk Lampard, a neuverljiv je i Maurisio Poketino. Ipak, Čelsi merka brojne opcije poput Rubena Amorima i Roberta De Zerbija, pa je pitanje da li će Tod Boli želeti da vrati Tuhela.

Međutim, Čelsi nije jedina Tuhelova opcija, jer on ne bi imao ništa protiv ni da preuzme - Mančester junajted.

Sva je prilika da će Erik ten Hag dobiti otkaz na kraju sezone, ali Junajted ima takođe nekoliko opcija, među kojima jeste i Tuhel.

Sve u svemu, nakon senzacionalnog povratka u nemački fudbal, gde je nakon Majnca i Borusije Dortmund preuzeo Bajern Minhen, sada bi opet mogao na velika vrata i nazad u Premijer ligu.

Gde vi vidite Tuhela naredne sezone?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke