Novi skandal Pikea: "Uradi to za mene, držaćemo u tajnosti!"

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 20.04.2022.
19:20
Izvor: Sportske.net

Novi detalji.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Fudbaler Barselone Đerar Pike već treći dan je jedna od centralnih tema zbog skandala sa predsednikom FS Španije Luisa Rubialesa, a nakon procurelog snimka razgovora iz 2019. u vezi sa vrbovanjem da se Superkup Španije održi u Saudijskoj Arabiji, danas je stigla vest o molbi defanzivca da se nađe na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Kako se navodi, Pike je želeo od Rubialesa je tražio mesto u timu "Crvene furije" na najvećoj smotri sporta, održanoj prošlog leta u Tokiju, pre nego što se zvanično oprosti od dresa državnog tima.

Pike se za pisanje "El Konfidentala" od ponedeljka ujutru branio da je činio sve legalno, a videćemo da li će imati spreman odgovor i na novi snimak koji kruži internetom.

Dodaje se da je Pike obećao predsedniku da će dogovor držati u tajnosti, a zauzvrat ga je Rubiales povezao sa selektorom olimpijske reprezentacije Španije Luisom de la Fuenteom.

"Uradi to za mene, Rubi, uradićeš to za mene, prokleto", rekao je Pike obrativši se predsedniku za savet kako da to drže u tajnosti ne bi li niko saznao.

Na kraju su igre pomerene sa 2020. na 2021. godinu zbog pandemije virusa korona, a ni Pike i Serhio Ramos nisu otputovali sa olimpijskim timom Španije u Tokio.

Španija je letos stigla do olimpijskog srebra porazom u finalu od Brazila.

Skandal sa Pikeom samo je jedan u nizu problema sa kojim se suočava Barselona nakon katastrofalnog početka nedelje. Nakon neočekivanog poraza od Kadiza, već u četvrtak gostuju Real Sosijedadu, a AdmiralBet vam na pobedu katalonskog kluba nudi kvotu od 2,20.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke