Novi "slučaj Gomez" u Atalanti, Gasperini ljut na zvezdu tima

Autor: Aleksandar Golubović
petak 26.02.2021.
12:05
Izvor: Sportske.net

Slovenac ušao i izašao iz igre.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Slovenački fudbaler Josip Iličić mogao bi da doživi sličnu sudbinu doskorašnjeg saigrača Alehandra Papu Gomeza, koji je prošlog meseca napustio klub zbog sukoba sa trenerom Đan Pjerom Gasperinijem.

Baš kao i u slučaju sadašnjeg veziste Sevilje, zrno razdora sa Iličićem počelo je u Ligi šampiona.

Gomez je u decembru ušao u sukob sa Gasperinijem zbog neslaganja u vezi sa pozicijom u timu, dok je Iličić u sredu uveče osetio Gasperinijeve "bubice".

Slovenački fudbaler, koji je počeo da se vraća u formu nakon teškog perioda prošle godine, ušao je na teren protiv Real Madrida u 56. minutu zamenivši iscrpljenog Luisa Murijela.

Niko nije posumnjao da jedan od zvezda Atalante neće meč dočekati do kraja, ali ga je Gasperini izveo četiri minuta pre kraja regularnog dela uvevši Malinovskog.

Iličić je u 86. minutu revoltirano napustio teren, bez pozdrava sa saigračem, direktno otišavši u svlačionicu.

Italijanski mediji bavili su se ovim slučajem navodeći da se tokom pola sata igre Iličić, najblaže rečeno, nije snašao na terenu i da je imao problem u komunikaciji sa saigračima.

Na osnovu svega navedenog, rano je tvrditi šta će biti do kraja sezone, ali prvi idikator odnosa biće gostovanje Sampdoriji u nedelju od 12:30.

Iličić je član Atalante od 2017, a ugovor mu ističe na leto 2022.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke