Novi šok - Arteta želi da napusti Arsenal, šta kažu u Londonu?!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 28.01.2024.
23:30
Izvor: Sportske.net

Bombastična vest iz Katalonije.

EPA-EFE/Jose Manuel Vidal
EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Povezane vesti

Mikel Arteta je obavestio čelnike Arsenala da želi da napusti klub na kraju sezone, tako barem tvrdi katalonski "Sport"!

Katalonski list je lansirao ekskluzivu pozivajući se na bliske izvore, da je Arteta procenio da je najbolje da napusti Arsenal po završetku sezone 2023/24. 

Ovo je još jedna u nizu vesti nakon što su u petak i subotu odlaske na kraju sezone potvrdili Jirgen Klop i Ćavi Ernandes, ali ovu informaciju treba uzeti sa dozom rezerve.

Dok u Kataloniji tvrde da Arteta želi da ode, iz Londona su odmah demantovali informacije iz Španije.

U Engleskoj i dalje uveravaju da je Arteta blizu potpisa novog ugovora sa Arsenalom, dok autor teksta iz "Sporta" Tomas Andreu, ne baš poznat široj javnosti, tvrdi suprotno.

On naglašava da iako Arteta ima ugovor do 2025. godine, Španac bi na leto mogao da dogovori sporazumni raskid saradnje sa Arsenalom.

Tomas Andreu takođe dodaje da se ova informacija drži u tajnosti, ali da je Arteta sa svojim ljudim iz okruženja već pričao o mogućem odlasku.

On očekivano spaja priče, Ćavijev odlazak na kraju sezone sa Artetinom, i dodaje da je Đoan Laporta oduvek cenio Artetu i da nikada nije krio da je on idealan profil za trenera Barselone. 

Ostaje da vidimo šta će reći Arteta, ako se uopšte bude oglašavao, ili će diplomatski odložiti ovu temu do kraja sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke