Novi Totenhem, pa ovo je revolucija!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 31.05.2021.
10:10
Izvor: Sportske.net

Ništa više neće biti isto...

EPA-EFE/Shaun Botterill
EPA-EFE/Shaun Botterill

Povezane vesti

Totenhem čekaju bolni rezovi i pravljenje novog tima. Kao da se era završava, niko više ne sumnja da će Kejn otići iz kluba. Livi se i dalje opire, ali verovatno, ako bude stigla ponuda veća od 100 miliona funti, kapiten Engleske može da ide. 

Livi se kockao, smenio je Poketina, doveo Murinja, nije uspelo, sada traži novog trenera. Teško je očekivati da se Argentinac vrati, pa se priča da bi Sari koga hoće Lacio, ili Konte mogli da dobiju šansu. Totenhem traži trenera koji će negovati ofanzivan fudbal što je oduvek bila mantra kluba iz Severnog Londona.

Ko će otići, osim Kejna?

Priča se da su na listi za odlazak igrači poput Orijea koji ima ponude iz Pariza, ali i Italije, da će biti predati Fojt i  Vinks, ali i da se treba osloboditi još nekoliko fudbalera. Musa Sisoko je pozvan za EURO, klub se nada da će mu to podići cenu, a Dajer i Davinson Sančez su takođe igrači koji bi mogli da unesu pare u klupsku kasu.

Pre svega, ako ode Kejn, treba naći napadača, Siti navodno ne želi da u posao ukljući Žesusa, već nudi štopera Akea. Totenhemu jeste potreban centralni defanzivac, ali i desni bek, kao i spoljni igrač u ofanzivi, jer će se Bejl ili vratiti u Real ili napustiti fudbal. Lukas Mura i Erik Lamela mogu to da pokriju, ali često imaju problema sa povredama. Son mora da ostane, ponudiće mu mu veliki ugovor.

Potreban im je direktor fudbala jer su imali mnogo promašaja još od probaje Bejla, setimo se samo Soldada,Paulinja, Vinsenta Jansena, u novije vreme Žedsona Fernadeša, Vinisijusa i Mata Doertija.

Glavni kandidat za mesto direktora je Luis Kampos koji je pomogao da Lil bude šampion, a u karijeri je otkrio Mbapea, Fabinja, Pepea, Hamesa Rodrigeza, Marsijala i dosta drugih igrača. Od kada je otišao Italijan Bandini, 2015. godine, Totenhem je bez sportskog direktora. 

Naravno, ostaće Dele Ali, Ndombele, Lo Selso, Hojberg kao osnova, videćemo šta će još tražiti novi trener. Priča se o menadžeru Brajtona Grejemu Poteru, dok je Erik Ten Hag otpao, potpisao je novi ugovor sa Ajaksom. 

Kako god, gledaćemo novi Totenhem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke