Novi trener Mančester junajteda odmah seče, tri zvezde odmah mogu da idu i da, Ronaldo je među njima!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 26.03.2022.
22:25
Izvor: Sportske.net

Kristijano Ronaldo primećen kao problematičan u Mančester junajtedu.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Nema plaćenijeg igrača od Kristijana Ronalda u ovom trenutku u najjačoj ligi na svetu, a to itekako može da stvori negativnu atmosferu u ekipi Mančester junajteda. 

Ono o čemu se sve češće priča jeste da će Mančester junajted promeniti trenera i da će stići Erik Ten Hag, a da će Ralf Rangnik, kao što je to ranije dogovoreno, preći na drugu funkciju u klubu pošto će biti zadužen za poziciju sportskog direktora. 

Ten Hag, ukoliko potpiše ugovor sa Mančesterom, imaće puno posla, a Rene Van Der Gijp, nekadašnji reprezentativac Holandije, smatra Ten Haga prestrogim stručnjakom čiji se principi kose sa pojedinim fudbalerima koje je nazvao "problematičnim". 

Smatra da će trojica odmah morati da tragaju za novim klubom, a da su to Pol Pogba, Kristijano Ronaldo i Hari Megvajer jer narušavaju atmosferu u ekipi, kao i da bi Mančester junajted trebalo da traga za nekim drugim trenerom ukoliko se odluče da Kristijano Ronaldo ostane u ekipi.

Za Pogbu se već zna da skoro sigurno odlazi iz kluba, dok se govori i da Mančester junajted traga za zamenom za Kristijana Ronalda. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke