Novi trener, Njukasl nećete moći da prepoznate!? Revolucija počinje od Barse?

Autor: Boris Jovanović
petak 05.11.2021.
09:00
Izvor: Sportske.net

Šta je prioritet za novog čoveka na klupi?

EPA-EFE/Dave Thompson/NMC/
EPA-EFE/Dave Thompson/NMC/

Povezane vesti

Edi Houv bi trebalo da bude promovisan već u narednih par dana, čak se pojavila informacija da će sedeti na klupi protiv Brajtona. Ipak, realnije je da tim preuzme u ponedeljak, imaće desetak dana zbog reprezentativne pauze da radi sa ekipom.

Bivši menadžer Bornmauta veruje da će uspeti da izbori opstanak, razgovarao je sa klubom o pojačanjima, Njukasl će kao najveći ulov u januaru probati da privoli Kutinja da dođe na pozajmicu. Barsa traži obavezan otkup, a "Svrake" ciljaju i Ter Štegena koji ne brani dobro u poslednje vreme, ali to je teška meta.

Kao i svaki Britanac, Houv bi radije kupovao u PL, tačnije dao je svoj spisak mogućih pojačanja, Vord-Prauz je na njemu veruje se da bi fudbaler Sautemptona mogao da postane novi lider tima, a Saudijci će probati da privole Junajted da im proda ili makar pozajmi Lingarda. Nije ni tajna da žele odličnog Galahera iz Čelsija koji je na pozajmici u Palasu, ali navodno su dobili odgovor da o tome može da se razgovara na leto. 

U klubu smatraju da je napadač prioritet, razgovarali su navodno as agentom Pini Zahavijem, želeli bi Nkunkua iz Lajpciga, bivšeg igrača PSŽ.

Houv je poznat kao pravi opozit Stivu Brusu, on forsira atraktivan, napadački fudbal, u Bornmautu je napravio revoluciju, "Trešnje" su igrale veoma dopadljivo. U Njukaslu nema takve igrače, zato i insistira na fudbalerima koji će oplemeniti igru.

Videćemo šta klub može, mnogo imena se pominje, ali je pitanje koga mogu da dovedu već u januaru.

Podsetimo Houv je letos bio ideja Seltika, ali se nije dogovorio sa Škotima. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke