Novi trio BMV ima već jednu manu, fali mu R! Belingem već nezadovoljan ulogom?

Autor: Milovan Longinov
sreda 21.08.2024.
09:30
Izvor: Sportske.net

Procurio je i snimak...

EPA-EFE/CATI CLADERA
EPA-EFE/CATI CLADERA

Povezane vesti

Fudbaleri Real Madrida nisu dobro započeli odbranu titule u La Ligi, pošto su remizirali sa Majorkom u gostima rezultatom 1:1. 

Iako navijači generalno nisu zabrinuti i smatraju da ova Barselona ne može da im parira, mediji su objavili prve razmirice zbog novog sistema igre.

Dolaskom Kilijana Embapea i povlačenjem Tonija Krosa najviše je uticao na Džuda Belingema. Englez više ne može da igra "lažnu devetku", bez izrazitih defanzivnih zadataka koje ima kao treći vezni u formaciji 4-3-3.

Španski mediji skloni su davanjem nadimaka novim ubitačnim napadima, pa su tako dobro poznatima MSN i BBC (Mesi-Suarez-Nejmar i Bejl, Benzema, Kristijano Ronaldo), na crtu sada stao - BMV, odnosno Belingem, Embape, Vinisijus. 

Ali, nakon što je El Čiringito plasirao ovu foru, brzo su se pokajali jer su shvatili da tako nešto neće dobro uticati na Rodriga. Brazilac je ponovo dao gol, jedini u remiju sa Majorkom, a neretko je u senci ostalih igrača iako je toliko toga doneo Realu. 

Španski mediji objavili su i snimak iz tunela u kom se Belingem žali svojim saigračima iz napada da završavaju svoje akcije, jer mu teško pada da se vraća nazad.

"Vas trojica, moramo da završavamo naše akcije šutevima, jer je preteško odmah vraćati se u odbranu", rekao je Belingem, a sa njim se složio i Embape:

"To i ja govorim, moramo nekako završavati svaku akciju". 

Takođe, španski analitičari nisu bili zadovoljni ni činjenicom da su Vinisijus i Embape gušili jedan drugom na levom boku i da nisu međusobno pomagali, već smetali.

Individualni kvalitet Reala će lomiti većinu rivala, videćemo šta će biti u najvažnijim utakmicama kada igrači budu morali da se žrtvuju i da igraju u kompaktnijem sistemu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke