Novi udarac za Barsu, nova povreda veziste, ali biće spreman za Zvezdu!

Autor: Milovan Longinov
utorak 17.09.2024.
17:00
Izvor: Sportske.net

Barsin pakao se nastavlja...

EPA-EFE/Carlos Barba
EPA-EFE/Carlos Barba

Povezane vesti

Nakon Danija Olma verovalo se da će njegovo mesto zauzeti Fermin Lopez, ali je i drugi Barsin reprezentativac doživeo novu povredu.

On je danas odradio deo treninga sa ekipom, ali je doživeo novu povredu mišića zbog koje ga čeka višenedeljna pauza.

Fermin je trebalo da dobije zeleno svetlo za povratak najkasnije naredne nedelje, ali će sada njegov povratak biti pomeren za sigurno mesec dana.

Ovo je posledica i toga što je Fermin Lopez jedini igrač koji je nastupao i za reprezentaciju Španije na Evropskom prvenstvu i na Olimpijskim igrama. 

Slično je uradio i Pedri leta 2021. godine, kada je počeo njegov košmar, a u Barsi se nadaju da to neće biti slučaj i sa Ferminom.

Ako na ovo dodamo da je i dalje van stroja Frenki de Jong, čiji je datum povratka i dalje u magli, te uz povredu Danija Olma, onda je Barsa baš u problemu pred gostovanja Monaku i Viljarealu do kraja ove nedelje. 

Ostaje da vidimo kada će se Fermin tačno vratiti na teren, verovatno posle oktobarske pauze i duela sa Seviljom 20, oktobra, te će biti spreman i za gostovanje Crvenoj zvezdi 6. novembra, baš kao što će biti i Dani Olmo, Gavi i De Jong, koji će se vratiti na teren tokom oktobra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke