Novi udarac za Junajted, još jedan igrač mora na dužu pauzu!

Autor: Beta Beta
subota 22.04.2017.
23:51
Izvor: Beta

Duža pauza za obojicu.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbalski klub Mančester junajted oglasio se danas povodom povreda Zlatana Ibrahimovića i Markosa Roha, navodeći da su obojica igrača doživela ozbiljne povrede kolena.

Junajted je naveo da su detaljni pregledi pokazali da su Ibrahimović i Roho doživeli značajna oštećenja ligamenata kolena, koje zahteva mišljenje specijalista.

"Dužina oporavka moći će da se proceni nakon tih konsultacija", dodaje se u saopštenju Junajteda.

Engleski mediji su već ranije danas preneli da je pred Zlatanom višemesečna pauza, a po svemu sudeći, ni Roho nije prošao bolje, mada verovatno nisu u pitanju isti ligamenti kolena.

Ibrahimović i Roho povredili su se na meču Lige Evropa protiv Anderlehta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Sunday, 23.04.2017
11:12

Ovo je veći udarac nego povreda Ibrahimovica s obzirom koliko je usporavao igru, masio šanse i nije smeo da bude zamenjen. Imamo dovoljno napadača ali samo jednog zdravog štopera.

avatar
AfricaLofS
Sunday, 23.04.2017
10:50

Roho je precesto povredjen, nema srece. A Ibrahimovica mi je takodje neizmerno zao. Neverovatan fudbaler i neverovatna licnost.

avatar
mrancic
Sunday, 23.04.2017
09:58

Roho od anatemisanog igrača do stuba odbrane sa Bajlijen.Šteta zbog povrede.Igrač potreban Junajtedu.Želim mu brz oporavak.Ima jedan očigledan kvalitet kao i Erera,voli klub u kome igra.Što se kod Marsijala ,recimo to ne vidi.

avatar
lpool
Sunday, 23.04.2017
09:52

Da se ovo desilo u Liverpulu neki bi rekli da je to zbog Klopovog nacina igre.. Ovakve stvari se desavaju i jako je tuzno sto su povrede unistile karijere mnogih velikih igraca. Ibru mozemo da volimo ili ne ali ce nam svima nedostajati takva licnost. Zelim im brz oporavak