Novi vlasnik Barsine "desetke" i potencijalno najprodavaniji dres?

Autor: Milovan Longinov
subota 04.05.2024.
13:15
Izvor: Sportske.net

U Kataloniji blizu konačne odluke.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Čuveni broj 10 ima posebnu težinu u brojnim klubovima, a zamislite tek nakon što su ga prethodno nosili - Lionel Mesi, Ronaldinjo, Rivaldo...

Ansu Fati ga je nasledio od Mesija leta 2021. godine, ali, nije se proslavio. KAda je prošlog leta otišao na pozajmicu u Brajton, nikome nije ni palo na pamet da ga uzme, a niti su ga iz kluba bilo kome i nudili.

Sada se pokrenula tema oko toga ko bi trebalo da nosi "desetku", da li potencijalno veliko pojačanje poput Bernarda Silve, ili pak - Lamin Jamal? 

Spekuliše se da mnogi u klubu veruju da, iako je rođen 2007. godine, Jamal ima dovoljno snažan karakter da podnese težinu i pritisak, u čemu nije uspeo Ansu Fati.

U klubu ne žele da stvore nepotreban pritisak, najviše Đoan Laporta, koji lično želi da Jamala učini istinskim naslednikom Lionela Mesija. 

Ipak, sa marketinške strane, kako će se sledeće jeseni obeleževati 125 godina kluba, a novi dres biti identičan kao i 1999. na stogodišnjicu, mnogi veruju da bi Jamalova "desetka" bila naprodavanija. 

Naravno, nije bilo potrebno mnogo da se tema i sam dizajn prošire društvenim mrežama i deluje kao da je ovo već rešena stvar. 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke