Novinar vs Tomas Miler - Zašto uvek on?

Autor: Nemanja Janošev
subota 09.12.2023.
23:45
Izvor: Sportske.net

Veliki igrač i čovek.

EPA-EFE/HANNIBAL HANSCHKE
EPA-EFE/HANNIBAL HANSCHKE

Povezane vesti

Fudbaleri minhenskog Bajerna doživeli su ove subote debakl u duelu sa Ajntrahtom iz Frankfurta (5:1) u Bundesligi.

Bajern kada izgubi ove sezone, onda to bude vrlo neprijatno. Dešava im se to češće nego li prethodnih godina, ispali su i iz Kupa od trećeligaša Sendhauzena, pa je ponekad neprijatno izaći pred javnost i objasniti šta se tačno dešava.

Onaj koji uglavnom preuzima odgovornost u tim situacijama jeste Tomas Miler, jedini čije se lice našlo pred televizijskim kamerama od fudbalera Bajerna nakon potopa u Frankfurtu

Iz tog razloga, novinar je konstatovao da Miler nije imao nikakve veze sa pet primljenih pogodaka, ali da je uvek on onaj koji izađe i objašnjava stvari i situacije. Upitao ga je zatim da li je to pomalo dosadno.

"Nije, uopšte. To je deo ovog posla. I ti postavljaš pitanja već pet, 10 ili 15 godina, bez obzira na to koji je rezultat. Oboje volimo naš posao i to je sve deo istog. Iako, naravno, ne volimo da gubimo", kazao je Miler.

Novinar je potom takođe konstatovao da je deo posla i za ostale njegove saigrače da odgovore na pitanja i objasne situacije.

"Čine to dovoljno često. Naravno, ako imaš izvođača penala koji ih redovno pretvara u golove, onda šalješ njega na izvede i sledeći. Kada se dođe do izjava, Manuel Nojer i ja smo najiskusniji ovde. Zato se stalno pojavljujemo. Ne bi bilo pametno da devetnaestogodišnjak stane ovde i možda dopusti sebi da stane na klizav led", bio je jasan Miler.

Ovako se ponaša lider.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke