Novopridošlica kod "bjankonera" sigurna - Ronaldo ili Mesi?

Autor: Stefan Matić
utorak 19.01.2021.
23:40
Izvor: Sportske.net

Brazilac napustio "Nou Kamp" u negativnom tonu.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Juventus je izgubio derbi Italije, utisak je da su Konte i "neroazuri" mogli postići još koji go pride protiv raštimovanog šampiona. 

Poraz boli, ipak vremena za tugu nema. Već sutra Juventus igra za prvi trofej u sezoni, Napoli će im je protivnik u finalu Superkupa Italije. 

Pirlo će morati dosta toga da menja, povređenih je dosta - za očekivati je videti Kuluševskog u prvoj, ali i Artura. Brazilac dobija dosta manje prilike nego što su navijači očekivali. 

Vezni igrač je zamenio Barselonu Torinom, Kataloniju je napustio u (ne)prijateljskom tonu. Delio je svlačionicu sa Mesijem, sada igra sa Ronaldom - zna se koje pitanje mu sledi. 

"Ko je bolji? Obojica su dva velika lidera, ali imaju dosta drugačije načine da se oseti njihov uticaj. Leo ne priča mnogo, ali njegovo prisustvo osetite na terenu kroz njegov talenat i želji da bude glavni protagonista. Kris, sa druge strane, priča sa svima i veliki je uticaj u svlačionici. On je takođe želja lopte i postizanja golova. Nije lako pitanje za odgovoriti, zato što se radi o fantastičnim igračima. Ali ukoliko moram da biram između njih dvojice, izabrao bih Kristijana", izjavio je Artur za brazilski Desimpedidos. 

Ni jednom, ni drugom klubu ne ide kako su želeli pred početak sezone. Videćemo da li će dvojac uspeti da preokrenu sezone svojih klubova u nastavku godine. 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr®Hari
Wednesday, 20.01.2021
05:21

Hahaha, ne moraš ti prijatelju ništa da 'biraš' niti da se uvlačiš izlizanom jer ti on sigurno neće pomoći kada dođeš na red da te najure jer ne znaju šta će sa tobom. :D