Remi Njukasla i Vest Hema

Autor: Mladen Heleta
subota 04.02.2023.
20:23
Izvor: Sportske.net

"Čekićari" pobegli iz zone ispadanja.

@WestHam
@WestHam

Povezane vesti

Fudbaleri Njukasla i Vest Hema remizirali su rezultatom 1:1 u 22. kolu engleske Premijer lige.

Njukasl je prepustio treće mesto Mančester junajtedu i četvrti je na tabeli sa 40 bodova. Ima četiri više od petoplasiranog Totenhema. Vest Hem je sada 16. sa samo 19 bodova i na jedan bod je iznad "crte".

"Svrake" su ostale neporažene i na 16. vezanom meču u Premijer ligi, ali su izvadile loptu iz mreže posle šest utakmica bez primljenog gola.

Njukasl je na krilima svojih navijača furiozno otvorio meč. U prvom minutu je Viloku poništen gol posle intervencije iz VAR sobe, a vođstvo je stiglo već u trećem.

Longstaf je poslao sjajan pas u prazan prostor za Kaluma Vilsona, ovaj je "za dlaku" izbegao ofsajd zamku, izašao sam pred golmana Fabijanskog i udarcem sa 16 metara ga rutinski matirao, za 1:0.

Kako je prvo poluvreme odmicalo, tako se Vest Hem oslobađao pritiska, uspostavljao balans na sredini terena, a onda je i on počeo da preti. Nakon nekoliko opasnih napada, došao je i pogodak za 1:1 u 32. minutu.

Rajs je izveo korner sa leve strane, a nakon velike gužve i konfuzije u redovima domaćih, lopta je stigla do Lukasa Pakete na drugoj stativi, koji se odlično snašao i iz peterca pogodio za 1:1.

U drugom poluvremenu je Njukasl konstantno pritiskao, ali nije našao put do gola "čekićara", koji nose važan bod u svojoj borbi za opstanak.

Пласман обезедио Sofascore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke