Nula u Kadizu, Valjadolid "isprašio" Seltu!

Autor: Stefan Matić
sreda 19.10.2022.
20:56
Izvor: Sportske.net

Gosti iz Viga propustili sijaset šansi.

EPA-EFE/R. Garcia
EPA-EFE/R. Garcia

Povezane vesti

Kadiz - Betis 0:0

Gosti iz Sevilje su imali priliku već u sedmom minutu, Žoze je zapretio, ali šut ide daleko pored gola. Zapretili su i domaći. Fernandez je imao dobru priliku posle odbitka, zatim i Perez, ali bez promene rezultata.

Bravo je imao još jednu dobru odbranu, Fernandez je ponovo pokušao, ali iskusni Čileanac bolji. Nastavio je sa napadima Kadiz, Lozano je okušao šut, ali i dalje je 0:0.

Betis je meč završio sa igračem manje. Kanales je u nadoknadi uspeo da dobije dva žuta kartona.

Valjadolid - Selta Vigo 4:1

Domaći su došli do vođstva u 32. minutu, Mesa je uz dosta sreće i odbitak savladao Marčesina. Vigo je pet minuta kasnije tražio i penal, ali glavni sudija nije saglasan sa time. 

To nije sprečilo Seltu da dođe do gola. Ćervi upisuje lepu asistenciju, Rodrigez završava akciju i izjednačuje na 1:1 u 43. minutu

Aspas je u povratku sa pauze imao dobru šansu za preokret, Španac se oprobao iz slobodnjaka, ali lopta ide pokraj stative. Leon je potom zapretio za domaće, odličan šut - još bolja intervencija golmana kluba iz Viga. 

Usledio je korner, a to su fudbaleri Valjadolida iskoristili za novi gol - Fernandez pogađa za 2:1 u 62. minutu. Domaći su desetak minuta kasnije ponovo slavili - 74. minut i gol Leona za 3:1. Samo tri minuta kasnije i penal za domaće. Aido ružno startuje, Leon promašuje penal, ali se brzo snalazi u već sledećem napadu i to je 4:1. Leon upisuje drugi gol večeras.

Selta je mogla i do drugog gola večeras, ali je Iago Aspas neuspešno izveo penal koji je potom ponovljen, ali je kapiten gostiju promašio i prilikom druge prilike.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke