O Zvezdi ne misle, u Napulju opsadno stanje, policija se sprema za navijački rat!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 14.09.2018.
10:05
Izvor: Sportske.net

Šta će se sve dešavati, to niko ne može da pretpostavi, ali jasno je, nema nazad, sukob je totalan...

EPA-EFE/CESARE ABBATE
EPA-EFE/CESARE ABBATE

Povezane vesti

Policija je u pripravnosti pred sutrašnji meč u Napulju između Napolija i Fiorentine. Prodato je svega 12 000 karata, navijači će bojkotovati De Laurentisa posle kupovine Barija, priče o prelasku na "San Nikolu", ali i najave da će uložiti u Hajduk iz Splita.

Ali, osim što sutra neće biti na tribinama, oni će napraviti protest ispred stadiona. To se u Kampanji obično završi sukobom sa policijom, pa su snage bezbednosti i specijalne jedinice demonstracije u stanju pripravnosti.

Inače, ne očekuje se da ih veliki broj doputuje u Beograd, a među navijačima se priča da će se utakmica protiv Liverpula kod kuće pretvoriti u veliki miting protiv gazde sa kojim su na ratnoj nozi zbog načina na koji se poneo prema Sariju, izneverenih obećanja oko prelaznog roka i napred navedenih poteza.

"Zaslužujete neke Kineze da vode klub", odbrusio je De Laurentis nedavno na uvrede nekolicine, a rekao je i da je dugoročni plan kluba da ukloni Ultrase da tribina i da od Napolija napravi klub koji će gledati porodice sa decom koje dolaze zbog fudbala i zabave na stadion.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Friday, 14.09.2018
10:55

Tesko ce De Laurentis izaci na kraj sa klubom koji je tradicionalno povezan sa Kamorom. Usamljen je u pokusaju da ultrase zamijeni porodicnim ljudima, Englezi su to rijesili skolski, ali u Italiji na njegovu zalost vaze drugacija pravila.