Bum iz Katalonije - Scenarista Obamejang menja kraj sapunice, niko ne veruje u ovakav "hepiend"!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 21.02.2022.
21:45
Izvor: Sportske.net

Da li je moguć novi obrt?

EPA-EFE/Manuel Bruque
EPA-EFE/Manuel Bruque

Povezane vesti

Pjer-Emerik Obamejang živi svoj san u Barseloni.

Obamejang je u nedelju postigao het-trik u pobedi Barse nad Valensijom (treći pogodak kod Pedrijevog šuta mu je naknadno pripisan), a očekivano je na naslovnicama katalonskih medija.

Obamejang je dao opširne intervjue za lokalne listove Sport i Mundo Deportivo, koji su večeras objavili najvažniji delove.

A najvažniji među njima jeste onaj o Osmanu Dembeleu. Nije tajna da su Obamejang i Dembele prijatelji, da su zajedno igrali u Dortmundu u sezoni 2016/17 i da su od tada u stalnom odnosu. 

Obamejang je u intervjuu najavio mogućnost da Dembele na kraju ipak - ostane?!

"Rekao sam Osmanu da produži ugovor i ostane, jer ovde sada mogu da se dese velike stvari. Hoće li se to dogoditi? Ne znam, sve je moguće", zagonetno je rekao Obamejang i nastavio:

"Pre nego što sam potpisao za Barselonu, Dembele mi je poslao poruku i pitao me je li istina da dolazim u klub. Nisam ga previše ispitivao o njegovoj situaciji, ali jesmo razgovarali. Poseban je osećaj ponovo igrati sa njim u istoj ekipi, s obzirom na to da smo odlično sarađivali u Borusiji Dortmund. On je neverovatan fudbaler, jedan od najboljih na svetu s loptom u nogama. Drago mi je što je tu, a na prvom zajedničkom treningu u Barsi rekao sam mu da mora da ostane ovde", istakao je Obamejang.  

Na sve to nadovezao se i "transfer guru" Fabricio Romano, koji je na ove Aubine reči dodao da Gabonac svakodnevno ubeđuje Dembelea da potpiše novi ugovor i da ostane u Barsi.

Dakle, gde ima dima, ima i vatre. Dembele deluje da je nikad posvećeniji na terenu, Obamejanog dolazak uticao je na njegovu usamljenost koja je bila prisutna od odlaska Antoana Grizmana, koji mu je bio najbliži prijatelj. 

Sada je tu Auba, njegov mentor i "stariji brat", na stolu je i dalje ponuda Pari Sen Žermena, verovatno unosnija od Barsine, no, da sačekamo.

Ćavi je uspeo da istera svoje i da Dembelea ima u ekipi umesto na tribini. Francuz je bio odličan u nedelju na "Mestalji", asistirao je Frenkiju de Jongu kod drugog gola. Biće starter i u četvrtak u Napulju, ko zna, možda se čudo zaista dogodi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke