Objavljeno, Hrvat večeras igrao meč sa koronavirusom!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 11.11.2020.
23:29
Izvor: Sportske.net

Tokom poluvremena saznao da je pozitivan.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Domagoj Vida je pozitivan na koronavirus.

Fudbaler Bešiktaša koji igra na poziciji štopera i koji je saigrač našem Ademu Ljajiću, večeras je igrao utakmicu protiv Turske u Istanbulu i verovatno napravio problem reprezentacijama Hrvatske i Turske.

Rezultat na koronavirus je stigao na poluvremenu na kom je on bio pozitivan, a trener Dalić je prethodno već odlučio da ga zameni.

Vida svakako ide u izolaciju, a pitanje koje se postavlja jeste šta će biti sa ostalim fudbalera reprezentacije Hrvatske koji su nekoliko dana sa njim, kao i sa fudbalerima reprezentacije Turske koji su imali duele sa ovim fudbalerom.

Potpuno neverovatno, čekamo nove informacije o daljim postupcima...

baner mitrovic

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
adidas forever
Thursday, 12.11.2020
01:48

Ovo je potpuno normalno i očekivano. Toliki broj utakmica, fudbalera, testova itd. i da nijedan fudbaler ne odigra zaražen i celu utakmicu, pa da tek sutra sazna da je bio zaražen, ravno je naučnoj fantastici.

Šta će biti sa ostalim fudbalerima reprezentacije Hrvatske koji su nekoliko dana sa njim? Ništa, isto što i svim zaposlenima po firmama koji su delili kancelariju sa zaraženim: neki će biti zaraženi, većina neće, zaraženi idu u izolaciju, ostali nastavljaju da rade. Fudbaleri Turske koji su bili u duelima sa Vidom verovatno nisu zaraženi, a ako neki jeste onda i on ide u izolaciju i to je to, nema tu mnogo filozofije. Rizik posla.

Dok ne smisle personalne testere, nalik laserskim termometrima, koji će u sekundi davati pozitivan ili negativan rezultat na kovid, šansa da upravo sedite pored nekoga ko je zaražen, a da to i ne zna, je sasvim realna.

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 12.11.2020
01:16

Kako ovo ? Strasno