Obožavani kralj neutešan zbog Reala, ali naslednik na tronu ima više razloga da se raduje!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 11.01.2019.
12:07
Izvor: Sportske.net

Huan Karlos se baš sekira kada vidi šta se dešava sa klubom, ali Felipe VI, njegov sin i novi kralj ima više razloga za radost...

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Mnogi navijači Reala su očajni zbog toga što se dešava klubu, među njima je i onaj najpoznatiji, bivši kralj, Huan Karlos Prvi, koji je do 2014. bio na španskom prestolu.

Monarh se na jednoj dodeli nagrada sreo sa Kejlorom Navasom i pitao ga šta se dešava.

"Kejlore, moramo bolje, šta je sa Realom? Igramo dobro u polju, ali ne dajemo golove", zabrinut je obožavani španski kralj koji je proveo zemlju kroz bolni proces pomirenja nakon Franka.

Navas je umirio Huana Karlosa uz reči da je i Real ranije bio u teškim situacijama da su igrači svesni šta se dešava i da će ustati.

Inače, u duhu korektnosti, sadašnji kralj u čiju je korist Huan Karlos napustio 2014. presto, Felipe Šesti, njegov sin, navija za madridski Atletiko i on ima više razloga da bude zadovoljan jer su "Jorgandžije" druge, mada će i oni teško Barsi preoteti titulu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Friday, 11.01.2019
15:56

'Huane, za golove su sudije krive. Mnogo bolje igramo sa igračem više kada iz penala dođemo u vođstvo, nego ako gubimo. A i gde si bio da VAR-u kažeš historijsko NE?', odgovori njemu Kejlor. :D

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 11.01.2019
13:48

A na to mu je Navas rekao: ''Vase velicanstvo, pitajte Benzemu":-D