Obrt - Zvezda menja pravac, moraće u Jermeniju!

Autor: Darko Mitrović
utorak 26.07.2022.
21:33
Izvor: Sportske.net

Zbog putovanja ovo možda i nije bila željena opcija.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Iako je luksemburški Didelanž imao odličan rezultat posle prvog meča u Jeremanu, gde je slavio sa 1:0 pre sedam dana, protivnik Crvene zvezde u trećem kolu kvalifikacija za Ligi šampiona biće jermenski Pjunik.

Naime, večeras u revanšu u Luksemburgu, Pjunik je kao gost ubedljivo slavio sa 4:1, pa će jermenski šampion biti Zvezdin prvi rival na evropskoj sceni ove sezone.

Prva utakmica igraće se u Beogradu 2. ili 3. avgusta, a revanš je u Jerevanu sedam dana kasnije.

Didelanž je večeras udvostručio svoju prednost iz prvog meča, jer je Hasan u 21. minutu doveo domaće u vođstvo, a samo tri minuta kasnije Žuninjo je doneo izjednačenje Pjuniku i najavio preokret.

Preokret se dogodio početkom drugog poluvremena, u 54. minutu kada je internacionalac iz BiH Luka Juričić doveo Pjunik u vođstvo od 2:1. Juričić je u poluvremenu zamenio srpskog vezistu Uroša Nenadovića i njegov ulazak se i te kako isplatio gostima.

Tada se praktično krenulo ispočetka, jer je bila anulirana prednost luksemburškog tima iz prvog meča, ali ekipa Pjunika je bila u naletu, što je krunisala sa još dva pogotka - preko Nigerijca Otubandža i Luke Juričića koji je svojim drugim golom postavio konačnih 4:1 za jermenski tim.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke