Od četiri, Junajtedu ostala samo jedna trenerska opcija? Ovo je Solskjerov naslednik?

Autor: Boris Jovanović
subota 13.11.2021.
09:34
Izvor: Sportske.net

Na kraju neće biti ni dileme...

EPA-EFE/PETER KLAUNZER
EPA-EFE/PETER KLAUNZER

Povezane vesti

Mančester Junajted je ostao na jednom kandidatu. Ole Gunar Solskjer je preživeo novi poraz, ali priča se da su sledeći mečevi ključni, ako ne bude poboljšanja i ako izgubi mečeve sa Čelsijem i Arsenalom (prvo gostuju Votfordu) sigurno će biti smenjen,

Ali, Antonio Konte koji je bio meta nije želeo da čeka, prihvatio je ponudu Totenhema, dok još dvojica od ukupno četiri kandidata nisu zainteresovana.

Prvi je Zinedin Zidan koji nije raspoložen da preuzme kormilo kluba i navodno će i dalje čekati klupu Francuske, a drugi Ten Hag je odbio Njukasl, njegov agent nije želeo da pregovara sa Junajtedom. Holanđanin ostaje u Ajaksu makar do kraja sezone, nema nameru da prekida posao ni zbog "Đavola".

Na kraju, sve se svelo na Brendana Rodžersa. On bi napustio Lester zbog velike klupe, Severni Irac je radio u Liverpulu i Seltiku, "Lisicama" bi bila plaćena neka vrsta kompenzacije, a Rodžers bi se dokopao posla iz snova. On je podario kup Lesteru, dve godine se bori za top 4 i padao u finišu sezone, napravio je ogroman posao u sadašnjem klubu, Liverpul je svojevremeno doveo na prag titule, ali uvek mu je nedostajao taj završni korak. 

Veruje se da je taktički mnogo jači od Norvežanina, ume i sa zvezdama, ima dobar odnos sa igračima, pa bi svakako bio korak napred za Mančester Junajted.

Navijači?

Ne bi im bilo prijatno da nekadašnji menadžer Liverpula sedi na klupi, ali svejedno, Solskjer ima takve rezultate, da bi verovatno prihvatili Rodžersa posle par pobeda. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke